Ոչխարի մսով և թարխունով ապուր: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 15 Aug 2010 Բաղադրությունը:

Պարունակություն`
125 գ. գառան մսի համար վերցնել,
25 գ. գլուխ սոխ,
10 գ. կարագ,
50 գ. թարխուն,
100 գ. կարտոֆիլ,
աղ,
պղպեղն ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները:

Ոչխարի կրծքամիսը 30-40 գ-ի չափով կտրել, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով: Քամած արգանակի մեջ լցնել խաշած մսի կտորները, կլպած ու կտրատած կարտոֆիլը, սոխեռածը, կտրատած թարխուն, աղ, պղպեղ և ապուրը եփել, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: