ԲԱԶՈՒԿ: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Aug 2010 Բաղադրությունը:

Բազուկ

Պատրաստման եղանակները:

Բանջարեղենների մեջ ցինկի պարունակությամբ ռեկորդակիր է:Այս էլեմենտի անբավարար քանակը մազաթափություն,մաշկի թեփոտություն,եղունգների շերտավորում է առաջացնում:Բացի այդ,ցինկը խթանում է մաշկի համար այդքան կարևոր կոլլագենների արտադրմանը:Այդ սպիտակուցը ձերբազատում է վաղաժամ կնճիռներից և ձգում դեմքը:Հետևապես բազուկն ուտելու արձյունքը համազոր է կրեմ-լիֆտինգի կիրառմանը:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: