Դդմիկը Բուլղարական Պղպեղով: Տեղադրող` Աննա Ղարագյոզյան | Ավելացման ամսաթիվ` 16 Aug 2010 Բաղադրությունը:

500գ դդմիկ
300գ բուլղարական պղպեղ
200գ գազար
2 միջին գլուխ սոխ
կանաչի ըստ ճաշակի
աղ, պղպեղ (սխտորի փոշի)
բուսայուղ

Պատրաստման եղանակները:

Սոխը մանր կտրատել, գազարը քերել մանր քերիչով, պղպեղը և դդմիկը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը բուսայուղի մեջ տապակել, ավելացնել գազար, պղեղ: Փակել կափարիչով և թողնել 5-7րոպե: Ավելացնել դդմիկը, փակել կափարիչով և թողնել 15-20րոպե: Եփելուց հետո աղ, պղպեղ(սխտորի փոշի) անել: Մատուցելուց առաջ վրան կանաչի լցնել:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: