Անանուխով Թխվածքաբլիթներ: Տեղադրող` Մարիամ | Ավելացման ամսաթիվ` 18 Aug 2010 Բաղադրությունը:

շերտավոր սառեցրած խմորի մեկ շերտ (250 գ / 0.5 փաթեթ), շ
րջանաձև կտրատված անանասների 1 տուփ (9 օղակ),
կեռաս (9 հատ),
1 ձու,
1 ճաշի գդալ ջուր,
խոշոր կտորներով շաքար:

Պատրաստման եղանակները:

Տաքացնել ջեռոցը մինչև 200 աստիճան: Տապակը ծածկել խոհարարական թղթով: Այն բանից հետո, երբ խմորի շերտը կտաքանա, բաժանել այն 18 ժապավենաձև շերտերի` 1 սմ լայնությամբ (խմորը կտրտել ծալված մասերի երկայնքով 3 մասի և յուրաքանչյուր մասը բաժանել 6 շերտի): Անանասի օղակները փաթաթել 2 շերտերով, ծայրերն ամրացնել մեջտեղում` ամուր սեղմելով մատով: Թխվածքաբլիթները դնել տապակի վրա, ձու քսել և շաքար լցնել: Մեջտեղում շարել կեռասնե­րը: Թողնել ջեռոցի մեջտեղի բաժնում 25 րոպե կամ մինչև վարդագույն դառնալը: Դրանից հետո սառեցնել թխվածքաբ­իթները (անմիջապես ջեռոցից դուրս բերելուց հետո թխվածքաբլիթները փափուկ են լինում, իսկ սառելուց հետո պնդանում են): Այս թխվածքաբլիթները շատ հարմար է մատուցել հալված պաղպաղակի հետ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: