Տոլմա: Տեղադրող` Լուիզա | Ավելացման ամսաթիվ` 25 Apr 2010 Բաղադրությունը:

½ կգ աղացած յուղոտ միս
2 բ. բրինձ կամ խոշոր կորկոտ
2 սոխ
2 պճ. սխտոր
2 ճ.գ. պղպեղի մածուկ (կամ ½ կգ լոլիկ)
1պղպեղ
1 լիմոնի հյութ
½ կապ կանաչի
7 համեմունք
կարմիր և սև պղպեղ
սղտոր
աղ
խաղողի տերև
1 կգ դատարկված պղպեղ և սմբուկ:

Պատրաստման եղանակները:

Մանրացնել կանաչին, պղպեղը, լոլիկը, սոխն ու սխտորը:
Խառնել բանջարեղենը մսին և բրնձին. համեմել աղով և պղպեղով:
Միջուկը լցնել պղպեղի և սմբուկի մեջ, նաև փաթաթել խաղողի տերևների մեջ:
Տոլմաները լրիվ ծածկել ջրով և եփել:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: