Բամիայից պահածո: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 19 Aug 2010 Բաղադրությունը:

լոլիկ,
բամիա,
0,5 կգ կանաչ պղպեղ

Պատրաստման եղանակները:

Եռացնել ու քամել 3 կգ լոլիկ, ավելացնել աղ և նորից եռացնել, մեջը լցնելով մաքրած, լվացած 3 կգ բամիա ու 0,5 կգ կանաչ պղպեղ: Երբ դեղնեն, անմիջապես լցնել մաքուր ու չոր բանկաների մեջ: Լոլիկի ջուրը պետք է ծածկի բամիային. եթե չի ծածկում, ավելացնել եռացրած ջուր, որից հետո փակել բանկաները, ինչպես պահածոն:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: