Բեզե: Տեղադրող` Լիանա | Ավելացման ամսաթիվ` 20 Aug 2010 Բաղադրությունը:

5 ձվի սպիտակուց,
250 գր. շաքարավազ:

Պատրաստման եղանակները:

Ձուն լավ հարել և աստիճանաբար ավելացնել շաքարվազը և շարունակել լավ հարել: Զանգվածը պետք է լինի շատ պինդ, որ կաթսան թեքելիս, սպիատուցը չթափվի: Թավայի մեջ կալկա դնել և գդալի օգնությամբ բեզեի տեսք տալ: Եփել ջեռոցում 100 աստիճան ջերմաստիճանում 1 -1 ու կես ժամ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: