Ինչպես անել, որ կարտոֆիլը եփելիս չճաքի: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 23 Aug 2010 Բաղադրությունը:

վարունգի կամ կաղամբի աղաջուր,
քացախ

Պատրաստման եղանակները:

Կարտոֆիլի ալյուրավոր սորտերը հաճախ այնքան շատ են եփվում ու ճաքճքում, որ դժվար է լիոնւմ դրանք ամբողջական, կեղևի մեջ պահելով, և առավել ևս առանց կեղևի եփել նույնիսկ սովորական աղաջրի մեջ: Երբ այդպիսի կարտոֆիլը հարկավոր է եփել վինեգրետ և սալաթ պատրաստելու համար, ապա պետք է ջրի մեջ ավելացնել վարունգի կամ կաղամբի աղաջուր կամ մի քիչ քացախ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: