սոուս Պեստո /իտալական/: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 24 Aug 2010 Բաղադրությունը:

1 կապ ռեհան
պանիր պարմեզան 50 գ
ընկույզ - 50 գ
ձիթապտղի յուղ - 100 մլ
սխտոր - 2 պճեղ
աղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակները:

Մաքրել սխտորն ու կտրտել մանր կտորների
Ռեհանը լվանալ, կտրտել, պանիրը քերիչով անցկացնել
Բլենդերի օգնությամբ խառնել այս ամենը մինչև միատարր մասսա դառնա, համեմել աղ պղպեղով:
Սոուսը մատուցել մսի, մակարոնի կամ ձկան հետ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: