Սոուս ձկնեղենի համար: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 26 Aug 2010 Բաղադրությունը:

բուլղարական քաղցր պղպեղ - 200 գ
թարմ իմբիր- 1 թեյի գդալ
կիտրոն - 1 հատ
մեղր- 1 - 2 ճգ

Պատրաստման եղանակները:

Բուլղարական քաղցր պղպեղը, ցանկալի է դեղին գույնի, մաքրել կորիզներից, քերիչով անցկացնել
Լվանալ կիտրոնը, կեղևով անցկացնել քերիչով, հանելով կորիզները:
թարմ իմբիրը մաքրել և ծեծելով մանրացնել:
Պղպեղը, իմբիրն ու կիիտրոնը խառնել, ավելացնել մեղր և լավ խառնել:
Մատուցել ձկնեղենի հետ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: