Գազարով ապուր: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010 Բաղադրությունը:

2 հատ գազար,
2 բաժակ մսի արգանակ,
1 ճգ. նարնջի հյութ,
2 ճգ. ալյուր,
աղ,
շաքարավազ,
մաղադանոս

Պատրաստման եղանակները:

Գազարը արգանակի հետ հարել բլենդերով, լցնել նարնջի հյութը և եփել մինչև եռալը: Ալյուրը բացել տաք ջրով, ավելացնել ապուրի վրա, խառնել և թողնել լավ եփվի: Վրան լցնել շատ մանր կտրատած մաղադանոս:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: