Շաքարաքլոր: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010 Բաղադրությունը:

10 բաժնի համար
300 գ Շաքարավազ
50 մլ ջուր
Ռաֆինացված բուսայւող,
կերակրի ներկ

Պատրաստման եղանակները:

Ֆորմաների մեջ քսեք ձեթը. խորը կաթսայի մեջ տաքցրեք ջուրը շաքարավազի հետ, և խառնեք անընդհատ մինչև շաքարավազը հալվի ,վերցրեք կաթսան կրակից, լցրեք ներկը և նորից խառնեք, արագ լցրեք ֆորմաների մեջ և տեղադրեք պլաստմասե ձողիկները մինչև սառչելը: Լցնելուց հետո թողեք որ սառչի: Հանեք լրիվ սառչելուց հետո:
(Ցանկության դեպքում կարող եք գունի հետ մեկտեղ ավելացնել մրգային համեր)

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: