Դդմիկով և նարնջով մուրաբա: Տեղադրող` Նառա | Ավելացման ամսաթիվ` 27 Aug 2010 Բաղադրությունը:

1 կգ մաքրած դդմիկ (կոբաչկա),
1 կգ շաքարավազ,
1 հատ մեծ կիտրոն

Պատրաստման եղանակները:

Դդմիկը մաքրել, հանել միջուկը, կտրատել մաքրած նարինջը, դնել էմալապատ թասայի մեջ, ցանել շաքարավազը, թողնել այդպես մնա ամբողջ գիշեր:
Թասը դնել սալօջախին, եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Այնուհետև վերցնել սալօջախից, թողնել սառչի, այնուհետև եռալուց հետո նորից եփել 15 րոպե` ընթացքում խառնելով: Սառելուց հետո լցնել բանկաները և փակել կապրոնե կապարիչով:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: