Կերած ձմերուկ: Տեղադրող` Սոնա | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010 Բաղադրությունը:

Ձմերուկի միջուկը,
գլուխ սոխ
աղ
պղպեղ,
թարմ կաղին,
բուսայուղ,
համեմունքներն ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները:

Ձմերուկի միջուկն խորանարդիկներով կտրատել և տապակել բուսայուղով: Այնուհետև ավելացնել մանրացված կաղինները, շատ մանր կտրատած սոխը, պղպեղը և այլ համեմունքներ ըստ ձեր ցանկության: Շարունակել եփել այնքան, մինչև ձմերուկները դառնան ոսկեգույն և փափկեն:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: