Բեառնյան սոուս /ֆրանսիական խոհանոց/: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010 Բաղադրությունը:

5 ճ գ սպիտակ գինի
3 հատ դեղնուց,
2 հատ սոխ
150 գ կարագ
աղ սև պղպեղ ըստ ճաշակի
1 ճ գ քացախ
1/2 կապ թարխուն

Պատրաստման եղանակները:

Սոխը մաքրել, կտրտել մանր քառակուսիներով: Կանաչեղենը լվանալ և մանր մանր կտրատել: Կաթսայիկի մեջ խառնել գինին քացախի, սոխի և կանաչեղենի հետ, եռացնել այնքան մինչև մնա 2 ճգ հեղուկ: Անցկացնել մանր մաղով:
Տաքացնել կարագը, դեղնուցները հարել բուսական թուրմի հետ ջրային բաղնիքի վրա մինչև փրփրելը,մ աստիճանաբար ավելացնել կարագը` անընդմեջ խառնելով:
Համեմել աղ պղպեղով և անմիջապես մատուցել:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: