Հոլանդական սոուս: Տեղադրող` iLoveCooking | Ավելացման ամսաթիվ` 28 Aug 2010 Բաղադրությունը:

3 դեղնուց
2 ճ գ թթվասեր
1 ճ գ կաթնաշոռ
1 ճ գ կիտրոնի հյութ
250 гգ կարագ
աղ պղպեղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակները:

Կարագը հալեցնել, դեղնուցները հարել քիչ քանակությամբ աղի հետ ջրային բաղնիքի վրա մինչև փրփրելը, դանդաղ ավելացնել հալած կարագը, թթվասերն ու կաթնաշոռը:
Լավ խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Ավելացնել կիտրոնի հյութը, պղպեղ:
Հոլանդական սոուսը մատուցում են անմիջապես, քանի որ այն չի կարելի պահել տաք տեղ:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: