Լավաշը պանրով և կանաչեղենով: Տեղադրող` Անահիտ | Ավելացման ամսաթիվ` 13 Oct 2010 Բաղադրությունը:

լավաշ,
պանիր,
հազարաթերթիկ,
ձեթ,
կանաչեղեն ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակները:

Պանիրը քերիչով անցկացնել, ավելացնել մանրացված կանաչեղենը, հազարաթերթիկը: Որքան պանիրը շատ լինի, այնքան համեղ կստացվի: Լավաշը մեջտեղից բաժանել երկու մասի, այնուհետև լցնել վերը նշված խառնուրդը և փաթաթել: Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից և մատուցել:

Անվճար ռեցեպտը տրամադրել է Ռեցեպտներ | Բաղադրատոմսեր կայքը © 2017
http://www.recipes.am/: